The Creative DM Factory
Database management & CRM
Cross Channel Communicatie
Direct Mail
Web2Print & Print2Web
Creatieve afwerking
Webshop fulfilment
Hartverwarmende Housewarming

Op 28 februari hebben wij samen met (zaken)vrienden, collega's en familieleden ons nieuwe pand ingewijd. Tijdens de vrijdag middag borrel konden onze relaties een kijkje komen nemen. Wij hebben afscheid genomen van het oude en meer fysieke en creatieve ruimte om de uitgebreide dienstverlening te optimaliseren. Wij werden verrast door het enthousiasme en de hartverwarmende complimenten van onze gasten tijdens de rondleidingen. Daarvoor heel erg bedankt! Een speciaal "dank je wel" voor de gasten die niet met lege handen wilde komen en aan ons verzoek gehoor hebben gegegeven om een donatie te doen aan KiKa. Wij laten binnenkort even weten wat de opbrengst is geweest (storten kan altijd: Giro 8118, o.v.v. Housewarming DMI). Kijk naar de foto's via onderstaande button.

Sponsorteams DMI voetballen in KiKa derby

Zaterdag 15 februari werd in Warmenhuizen een echte KiKa derby gespeeld tussen de gesponsorde meiden voetbal teams van DM Impressions VIOS-W en VVS-46 MC1. Door weer en wind werd de wedstrijd uiteindelijk gewonnen door VIOS-W. Lang hoeven de meiden van VVS-46 niet te wachten op revanche. Op 22 februari wordt de tegenwedstrijd gespeeld.

Verhuisd

Wij zijn verhuisd naar een ander pand op het industrieterrein Baanstee Oost in Purmerend en daar gevestigd aan Signaal nummer 95. Daar kunnen we ons verder ontwikkelen. We hebben nu alles weer onder één dak, dat werkt efficiënter en plezierig. We kunnen hier voorlopig weer uit de voeten en zijn heel blij met ons nieuwe onderkomen.

Thuis voelen

Wij vinden het belangrijk dat onze zakenvrienden zich bij ons thuis voelen. In onze nieuwe omgeving met meer fysieke en creatieve ruimte maken wij communicatie gerichter en persoonlijker, wat zal bijdrage aan waardevolle conversies. Wat niet verandert is ons team met enthousiaste, vakkundige en servicegerichte collega's. Onze filosofie is kort en krachtig: DM moet indruk maken, boodschappen moeten beter gelezen en begrepen worden en uiteindelijk leiden tot conversie. Met 60 jaar kennis en ervaring wil DM Impressions aan dat proces een bijdrage leveren. Met als doel: samen met opdrachtgevers totaalconcepten realiseren waarin creatieve, digitale en technische mogelijkheden worden verenigd en ingezet om het resultaat te optimaliseren.


DM Impressions bv
Signaal 95
1446 WT Purmerend
E info@dmimpressions.nl

T 0299 40 97 50
F 0299 40 97 51

KvK 37121901

Home
DM Impressions
    > Maatschappelijk Verantwoord
       Ondernemen

    > Kwaliteit en milieu
The Creative DM Factory
    > Database management & CRM
    > Cross Channel Communicatie
    > Direct Mail
    > Web2Print & Print2Web
    > Creatieve afwerking
    > Webshop fulfilment
Nieuws
    > Nieuwsoverzicht
    > In de media
    > Persberichten
    > Nieuwsbrieven
Webshop
Contact
    > Contactgegevens
    > Vacatures

Klik hier voor de leveringsvoorwaarden

Klik hier voor de beleidsverklaring


ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd


Copyright 2016 DM Impressions bv  |  Webconcept: Peter Zwetsloot Communicate, PZC  |  Webdesign: Danto